Onze digitale reisgids Costa de la Luz Zuid, over de gelijknamige, schitterende Zuid-Spaanse kuststreek, is opnieuw opgemaakt én voorzien van extra foto’s en filmpjes. Deze geheel vernieuwde uitgave heeft een modernere look gekregen.

De tekstkolommen zijn van 3 naar 2 teruggebracht, waardoor de leestekst rustiger overkomt. De strakke layout zorgt ervoor dat de verhalen makkelijker op een mobiele telefoon te bekijken zijn. De foto’s hebben meer ruimte gekregen. De hoofdstukken over de Zuid-Spaanse parel van het zuiden, havenstad Cádiz, en El Puerto de Santa María zijn verrijkt met drie YouTube-opnames. De informatieblokjes en de ingebouwde weblinks hebben een frissere kleur gekregen.

Prijs blijft gelijk

De prijs is gelijk gebleven ten opzichte van de vorige uitgave. De kopers via Apple Books of Boekenbestellen.nl (Pdf) kunnen deze radicaal vernieuwde reisgidsen zonder extra kosten binnenhalen. Veel lees- en genietplezier!

Acht maanden trokken we langs het kustgebied tussen Tarifa en Doñana bij Sanlúcar de Barrameda. Het resultaat is de e-reisgids over de onontdekte Spaanse ‘Costa de la Luz Zuid’ gelardeerd met honderden unieke foto’s, weblinks én tientallen informatieve kaarten. Het is daardoor niet alleen een leesboek, maar zeker ook een kijkgids.

Zicht op de ongerepte kust bij Playa del Cañuelo tussen Zahara de los Atunes en Bolonia (Costa de la Luz).
Zicht op de ongerepte kust bij Playa del Cañuelo tussen Zahara de los Atunes en Bolonia.

Op bezoek bij de Romeinen

We keken vanuit het Moorse Tarifa Afrika in, terwijl we voor het maken van onze reisgids in Bolonia op bezoek gingen bij de Romeinen. We nemen jullie mee uit eten, gaan met jullie zonnen, zwemmen, fietsen en wandelen. In de charmante badplaats Zahara de los Atunes bijvoorbeeld eten we verse tonijn, terwijl we uitkijken over een leeg strand. Hier géén betonkolossen à la Benidorm.

Enkele paginavoorbeelden:

.

Het plein voor de Alcazaba van Jerez de la Frontera. (Pagina Costa de la Luz Zuid).
Het plein voor de Alcazaba van Jerez de la Frontera.

Geheimen

We dompelen jullie onder in de geheimen van Cádiz, San Fernando, El Puerto de Santa María en Jerez de la Frontera. De havenstad Cádiz is niet voor niets volgens ons ‘de Parel van het Spaanse zuiden’. Elke zandkorrel langs deze fascinerende kust hebben we omgedraaid voor ons digitale reisboek, zodat we jullie mee kunnen laten genieten van één van de rustigste kusten van Spanje.

De Feria in El Puerto de Santa María. (Costa de la Luz).
De Feria in El Puerto de Santa María. (Costa de la Luz).
De bezochte plaatsen en streken aan de zuidelijke Costa de la Luz.
De bezochte plaatsen en streken aan de zuidelijke Costa de la Luz.

Filmpje El Puerto de Santa Maria:

Een kijkje in El Puerto de Santa Maria
Een kijkje in El Puerto de Santa Maria (YouTube 2,16 min.)

Het resultaat van deze reis is vijfhonderd pagina’s vakantieplezier, talloze foto’s, en tientallen informatieve kaarten.

Bron: NKC Kampeerauto, nr 7 – 2018

Filmpje Cádiz:

Cádiz, de parel van het Spaanse zuiden. (YouTube 3,08 min.)
Cádiz, de parel van het Spaanse zuiden. (YouTube 3,08 min.)

Ze weten niet wat ze missen

Deze Costa is totaal anders dan de kusten waar de meeste Nederlanders en Belgen naar toegaan. Meer dan 80 miljoen toeristen bezoeken Spanje, maar het overgrote deel is in het door ons beschreven gebied nog nooit geweest. Jammer voor hen, want ze weten niet wat ze missen.

Wij laten jullie in ‘Costa de la Luz Zuid, het onontdekte Spanje’ zien hoe vol van vertier, historie, schoonheid, wetenswaardigheden en mogelijkheden dit deel van Andalusië is.  En wij zorgen ervoor dat jullie met deze reisgids niets hoeven missen.

Strand bij Tarifa.(Pagina Costa de la Luz Zuid)
Strand bij Tarifa.
Advertentie: e-reisgids Costa de la Luz Zuid (Apple)
Ontdek het onbekende Spaanse zuiden. Volgens Lonely Planet een van de top-10 regio’s in de wereld. Prijs 18,99 euro, 488 pagina’s, 840 foto’s. 
Interesse? Ga direct naar: Apple Book Store
Advertentie: e-reisgids Costa de la Luz Zuid (Pdf)
Ontdek het onbekende Spaanse zuiden. Volgens Lonely Planet een van de top-10 regio’s in de wereld. Prijs 18,99 euro, 488 pagina’s, 840 foto’s.
Interesse? Ga naar: Boekenbestellen.nl