Een actueel overzicht van onze e-reisgidsen die écht alles laten zien. Je kunt ze bestellen bij Apple Bookstore of Boekenbestellen.nl (Pdf.)
Een actueel overzicht van onze e-reisgidsen die écht alles laten zien. Je kunt ze bestellen bij Apple Bookstore of Boekenbestellen.nl (Pdf.)

Op deze pagina zie je welke e-boeken we maken en wat onze lezers ervan vinden. Lezersrecensies dus. We richten ons tegenwoordig op de productie van e-reisgidsen die, zo vinden wij, écht alles van een bepaalde streek laten zien. De nadruk ligt op de relatief onbekende gebieden van het mooie Spanje. 

Spanje is anders.nl (Pagina Lezersrecensies)

De reeks is nog jong. In de loop van de tijd worden meer digitale reisgidsen toegevoegd. Onze productie is vooralsnog bescheiden. We zijn immers met onze camper maanden in een provincie onderweg, want we willen dat de lezer waar voor zijn of haar geld krijgt. Vandaar onze claim: de e-reisgidsen die écht alles laten zien.

Een dromerige kust bij Zahara de los Atunes (Costa de la Luz Zuid). (Pagina Lezersrecensies)
Een dromerige kust bij Zahara de los Atunes (Costa de la Luz Zuid).

Lezersrecensies e-reisgidsen

Wederom prachtigWaardeert de routegids met een 9 uit 10
Wouke van Scherrenburg (ex-NOS, De strijd om het Binnenhof) – 5 febr. 2021

Rijst op de Korrel – Wederom prachtig met adequate beschrijvingen en fraaie plaatjes. Na de prik willen we sowieso de routes vanuit Merida in Portugal gaan rijden. Eigenlijk zou je willen dat maar weinig mensen dit moois lezen maar dat is egoïsme. 
(Bron: Boekenbestellen.nl)

Leesboek. Waardeert de reisgids met een 9 uit 10
door Peter Leunissen – 19 okt, 2019

Costa de la Luz Zuid – Zeer leesbaar boek door prettige stijl en nuchtere toon. Rijkelijk voorzien van fraaie illustraties en kaartjes. Echt een boek om een maand voor vertrek te kopen want het zorgt gegarandeerd voor voorpret. Echt een reis-leesboek. (Bron Boekenbestellen.nl)

Aanwinst vakantievoorbereiding. ★★★★★
by G.F.Z. – Feb 17, 2019

Costa de la Luz Zuid – Vakantievoorpret en voorbereiding: lees dit boek! Prachtige foto’s, kaarten en links naar websites. Een vlot te lezen book dat uitgebreid de omgeving, cultuur en geschiedenis beschrijft en laat zien (ook datgene dat niet de moeite waard lijkt). Ik ben eerder in Costa de la Luz geweest en weet nu wat ik heb gemist. Het volgende bezoek wordt een heel andere beleving. (bron: Apple Books Nederland)

Costa de la Luz Zuid ★★★★★
by AlieSpanje – Mar 17, 2018

Ik heb wel eens rondgedwaald in steden als Jerez de la Fronteira. Ik zou er zeker meer aan gehad hebben als ik het E-book Costa de la Luz Zuid bij de hand had gehad van Janine Stougie en Walter Devenijns. Super gedetailleerd, mooie foto’s, verwijzingen naar plekken die anders moeilijke te vinden zijn in een land waar bewegwijzering niet op 1 staat. En omdat niemand zin heeft te betalen voor een gebied waar je helemaal niet komt, zijn ook delen te koop. Super sympatico! Nu snel verder lezen want dit boek is ook prima geschikt om bij weg te dromen als je even niet daar bent. Verheug me nu al op het volgende deel. (bron: Apple Books Nederland)

Zo moet een toeristische gids gemaakt worden. ★★★★★
by WillemThs – Feb 21, 2018

Costa de la Luz Zuid – Toen ik vernam wat deze twee journalisten van plan waren was ik zeer sceptisch. Maar het resultaat is een bijzonder rijk geïllustreerde gids met teksten die niet door toeristische diensten werden ingefluisterd. Deze mensen deden bljkbaar erg veel moeite om een gids te maken van een relatief onbekend stuk Spanje.

Nu blijken ook de grote voordelen van digitaal publiceren. Het komt op geen pagina meer aan. Een foto kan er altijd nog bij. Ik betaal met veel plezier voor een dergelijk werk. En ik hoop dat ze gans Spanje snel coveren. En tegenover de vele zogezegd gratis apps heeft dit boek ook nog eens het voordeel dat je nergens met ongevraagde advertenties wordt geconfronteerd. (bron: Apple Books België)

Costa de La Luz Zuid ★★★★★
by Dexter 550 – Feb 20, 2018

Een hele mooie e-reisgids voor camperaars. Compleet en informatief, gedetailleerd met duidelijke plattegronden en mooie foto’s. Het maakt me nieuwsgierig, wij gaan zeker dit gebied bezoeken. (bron: Apple Books Nederland)

El Puerto de Santa María (Costa de la Luz).

Mooi reisboek ★★★★★
by jan en saskia – Apr 10, 2019

Costa de la Luz Noord  – Wij waren heel benieuwd naar de Costa de la Luz en het Doñana park, ter voorbereiding op onze volgende reis hebben we dit boek aangeschaft en gelezen. Het is heel informatief en voldeed geheel aan onze verwachting. Het is duidelijk merkbaar dat de schrijvers er zelf zijn geweest. Dit hebben wij als heel positief ervaren (bron: Apple Books Nederland).

Magazine NKC Kampeerauto
– nr 7, 2018 – Costa de la Luz Zuid

Het resultaat van deze camperreis is vijfhonderd pagina’s vakantieplezier, talloze foto’s, en tientallen informatieve kaarten. (Bron: NKC Kampeerauto, nr 7 – 2018)

Magazine NKC Kampeerauto
– nr 3, 2019 – Costa de la Luz Noord

Het is een uitgebreid kijk- en leesboek. In totaal hebben de twee 26 steden bezocht en zijn er tientallen kaarten bijgevoegd. (Bron: NKC Kampeerauto, nr 3 – 2019)

Het mooie strand bij surfer- en wandelparadijs Tarifa (Costa de la Luz).(Pagina Lezersrecensies).
Het mooie strand bij surfer- en wandelparadijs Tarifa (Costa de la Luz).

Op Facebook:

Blog Cádiz NL – Vakantie en wonen in de provincie Cádiz
– april 2019

Voor wie naar de Costa de la Luz gaat. Dit zijn zeer prettig geschreven e-books om bij je te hebben.

Blog Cádiz.nl
Cádiz, de parel van het Spaanse Zuiden (Costa de la Luz).

Alie van der Kleij
– april 2019

De afgelopen maanden hebben wij aan de Costa de la Luz gekampeerd en aan de hand van deze boekjes heel leuke tochten gemaakt! Aanrader!

Alie van der kleij

Twitter

Camperjoy @Camperjoy_NL
– juni 2019

Heel mooi reisboek. Veel inspiratie en op praktische wijze beschreven. Geen commercieel VVV-gedoe… Echt een aanrader.

Camperjoy

Naar boven

Filmpje reisgids Costa de la Luz Noord

Hoe kun je ons boek lezen?

Naar boven